/////txt


fick en kommentar igår om att jag borde skriva mer text. Jag som trodde att ni ville ha så lite text som möjligt? Är det verkligen intressant att läsa om vad jag gör på dagarna? För det är ju inte precis som att jag skriver vackert och poetiskt.

Så vad säger ni? Fler inlägg med bara text, eller ska jag skita i texten helt? Vill ni ha mer vardaliga bilder?

ikväll ska jag vara hos signe, såhär ser hon ut när hon fikar!


bilder slår ju trots allt text.
åååh gullig!!!

och klart vi vill ha text. vackert och poetiskt är bara drygt
damn! het!
både och olof! både och!
Jag tycker att det är bra som du har det! Det är ju en fotoblogg jue! Typ lite text och massa foton. Text är lite överskattat.
Man ska bara skriva text om man verkligen har något att säga. I många sammanhang, inte alla, men i många så säger en bild mer en tusen ord.
nejnejnejnejnejjjjjjjjjjjj olof jag tycker inte din blogg ska vara bara bilder! då blir det ju som bilddagboken fast snyggare. du skriver bra, och även fast jag vet det mesta he he he så är det kul att läsa! eller så gör du en textblogg också! eller en hemlig blogg där du berättar hemlisar!
Jag som bad om det, måste säga att jag verkligen gillar dina bilder, men lite mer text tycker jag också vore fint. Och bilder från alla möjliga olika sammanhang. :) Men bara om du själv vill det såklart.
Jag tycker att en blandning är rätt trevligt, men ärligt talat så gillar jag bilderna bäst. Dock är det alltid kul med korta bildtexter som på något vis hänger ihop med bilden och berättar om den.
Mest bilder med lite text till =)
Det känns som mer nöje att klla på dina bilder. Jag menar, bilderna säger ju en hel del bara men kollar på dem. Sedan är det ju kul att läsa en liten bildtext, men jag tror nog inte att jag skulle orka riktigt att läsa en lång text om hur dagen har varit. Isåf lite kortare texter :)
båda!
Jag tycker man kan dissa texten om man inte känner att det är ens grej. Din blogg är hur snygg som helst nu och dina foton är otroligt vackra. Göm dem inte bakom text. (:
text olis, lätt
Jag tycker att du borde skriva en text till bilderna som en typ bbildkomentar (som förklarar). Men skriv inte långa långa texter om vad du gör på dagarna. Bilder är bäst.btw så va det en frän bild=)
jag gillar din blogg som den är!
Jag vill se mer vardagliga bilder och en kort text till dem.
Du vet vad jag tycker Olis, Bilder e bäst!
TEXT OCKSÅ!
den är bra som den är, tycker jag.
du tar GRYMT coola bilder! så mer mer mer!! .. men lite mer text vore inte heller fel om du orkar skriva, för det är alltid kul att läsa grejer! och orkar man inte det så scrollar man ju bara förbi den..! xP
random stranger says bara massor av allting! jag är nöjd hur som helst med hur det är nu.
jag tycker din blogg är bra som den är nu, eller bäst tom!
Ser gott ut!
jag gillar det stället där hon blinkar typ! Både text och bilder! :)
hur fixar man en sådär fin lten video?
Du kan ju ha lite både och.

Jag älskar dina bilder verkligen, och lite text är alltid kul !

AKA

WWW

TXT