Nyår 2008

(om inte ni har vit design, högerklicka tryck uppdatera.)

Nu är året slut. Jag har aldrig haft ett såhär bra år. Det har varit så sjukt mycket över förvänningarna, så 2009 kommer bli en besvikelse. Men ja det har varit grymt, jag har fått en 100 gånger större socialt nätverk, lärt känna de bästa människorna jag någonsin träffat, upptäckt polaroidfilm och min kärlek till det. Jag har varit på festival för första gången i mitt liv (3 stycken till och med) och haft de absolut bästa dagarna någonsin på emmaboda och på öland (och innan öland, campingen <333). Jag har slutat använda skitfula kläder och skaffat mig någonting man kanske kan kalla stil. Jag har gått halva min gymnasietid nu när året är slut. Fan va grymt år. Åh. Kärlek kärlek kärlek. Jag kommer alltid minnas 2008.

Såhär fina är vi på nyår.

Jag ändrade till vit design endast pga att jag ville lägga upp dessa med ram.
Polaroidbilder äger.

Vet att jag lovade 100 bilder på mig själv idag. Men jag tar det imorrn. Hehe. Puss. Gott nytt år!!!!
(sista polaroidbilden på mig är btw den 100:e tagna någonsin med mina kameror. Kul. Dock ebba som tog den!)

Polaroids

Jag åkte och kollade på ica maxi, min mobil var iallafall inte kvar..

Eftersom digitala bilder är så jobbiga att få in i datorn och bli klara så börjar jag med polaroidbilder från resan. 2 stycken (av 5)


Home sweet home.

Åh. Jag är hemma. Mums. Det luktar hemma. Min dator är lika seg som vanligt. Mitt rum är lika kallt som vanligt. Det är 16 minusgrader ute.

Skönt att vara hemma igen <3

Lovisa följde med upp, det är bäst, bara så ni vet. Jag tappade bort min mobil i bilen, bara så ni vet. Den har varit död sedan kl 16 idag, bara så ni vet. Imorgon är det nyår, bara så ni vet. Jag och liv ska dricka vin ur guldglittriga vinglas, bara så ni vet. Det kommer bli bäst, bara så ni vet!!!!! (och jag får träffa alla mina kära vänner igen! Jag har saknat dem, bara så ni vet!!!!)

Förlåt, jag skulle ju hålla min blogg textfri och opersonlig. Funderar på att byta till en smidigare design om jag ska fortsätta med såhär mycket text. Schisse. (som ebba skulle säga)

DIE FEVER, DIE!!!!!

FY-
FAN

Jag är totalt utslagen. Fick feber igår, (underbart). Var ute idag och ignorerade febern i några timmar idag. Är totalt säker på att min feber är runt 40 grader nu. Har i princit inte varit så utslagen av feber sedan någon annan jul sedan. (som också spenderades med min syster + familj, ironiskt nog)

Förstår inte grejen med att timea sjukdomar till lov, vilket jag alltid verkar lyckas med. Ska gå och dö i min säng nu. (inte min säng men). Dör lite om jag inte blir frisk till nyår.

Jag är i strandbaden, höganäs för den som undrade. Riktigt trevligt område. Puss. Må bättre än mig.

(vad är grejen med 195 unika besökare igår btw?! Kul men totalt oförståeligt eftersom det är ca 80 mer än i vanliga fall haha.)

Gone Gone Gone

Jag drar till skåne nu. Kommer hem den 30:e! Tills dess komemr det nog inte hända mycket här. Puss hejdå.

Julafton.

Jag har haft en grym julafton. Min familj är mysig och bäst. Jag fick lite presenter, som det ska vara. Mina föräldrar fick dock mer paket än mig hehe. Linnea började gråta när hon fick mitt paket, så jag erkänner det som en lyckad present. Jag fick en snygg jacka av henne, fett nice.

Av mina föräldrar/resten av släkten fick jag;
8 Paket polaroidfilm (jag har 17 paket nu!!! :D),
ett dubbeltäcke,
påslakan till dubbeltäcket,
bok,
t-shirt,
skjorta,
vantar,
USB-minne,
shampoo (ehe),
tandborstfodral (ehe),
En vinylskiva med Bright Eyes.

Blev sjukt glad för vinyen (trots att även den har jag köpt själv på ebay hehe).
Blev ännu gladare när jag lyssnade på den och hörde att en av låtarna var en version som jag inte hört förr!
Blev glad av den fina inserten till vinylen med conor på, och lite text + låttexter på baksidan.

Jag har tagit in världens mysigaste lampa från garaget också. Mitt rum är nice nu.
Julfesten '08

Alla var så sjukt snygga. Galet. Tycker synd om er som inte var där. Jag tog flest och bäst bilder på förfesten haha.


60 Bilder:
linklinklink

God Jul!

Vad hände? Klockan är över 12! Det är julafton! Jag förstår ingenting, när har tiden börjat gå såhär fort?! Vi satte precis upp julgranen och pyntade den osv. Vad är grejen med att inte julpynta någonstans i huset förrens 2 timmar innan julafton?! Jag är glad iallafall, julafon är mysigt.

Jag är glad över julfesten igår också, den var rolig och lyckad. Jag är väldigt glad över att jag inte anordnade den. Att städa imorse skulle inte gjort dagen bättre. Istället låg jag i min säng från 10 till 15 (hehe) och kollade på oc. Sen kom anna förbi och lämnade min lön i ett fint kuvert, så nu är jag 1000 kr rikare! Det är grymt.

Jag har också spenderat ca 2 timmar idag (!) till att rensa ner de 600 (!!) bilder jag tog igårkväll till 200. Sjukt långsamt och segt, men det blir fint. Fotade enbart i b/w igår. Imorrn lägger jag upp ca 10 bilder här och 60 (eller 120 om jag gör 2 album) på facebook!

God jul och godnatt!

Eftersom granen precis är färdigpyntad har jag inte tagit bild på den än. Ni får en gammal klassiker på förra årets julgran, eller bollen/den fula granen som folk också kallade den. Haha.

förlåt för så mycket text. typsnittet jag använder är inte till för långa texter. Det funkar bäst som bildtexter.

Olivia


You Will. You? Will. You? Will. You? Will.

Snart gäller det, och jag har 9 peppa tjejer i mitt hus som springer omkring och sminkar sig, lyssnar på britney spears och skriker. Det är roande. Själv ser jag väldigt proper ut i min lila skjorta, fluga och glasögon. Vi ses på festen!

Dag 10: Signe

Signe 2008, 44 Bilder


linklinklink

Nu är jag klar med presentationen av mina vänners 2008. Det har varit kul. Hoppas ni har gillat det lika mycket som jag.
Jag återkommer med en presentation av mig själv i bilder vid nyår!
Ikväll är det festfestfest, 115 pers, det blir grymt. och det är jullov. Fan va livet är grymt.

Dag 9: Pontus

Pontus 2008, 44 Bilder


linklinklink

There's this boredom that drowns everythinggroup of kids, line of cars

Ikväll har jag varit med julia, det var väldigt mysigt. Vi såg Amelie från montmarte och tog en massa fina bilder på oss själva. puss. tack för en mysig kväll.
Dag 8: Matilda

Matilda 2008, 32 Bilder


linklinklink

Dag 7: Malin

Malin 2008, 21 Bilder


linklinklink

Entry Way Song

Jag har spenderat den sista dagen på höstterminen på ett bra sätt tycker jag. Jag vaknade för sent, missade några bussar, kom försent till skolan, där jag fick lyssna på lärare i tomteluvor spela skitlåtar och sedan äta skumtomtar.

Efter skolan drog vi hem till signe och var där i några timmar. (åt pizza med annanas + fetaost på <3<3<3) Sen åkte jag hem, fotade lite, spelat gitarr och kollat på när pappa har tagit ut ackorden till entry way song. Han är överdrivet bra på att ta ut ackord. Förstår verkligen inte hur man kan höra bara genom att lyssna på en song att ett ackord är Esus4/A# och ett annat Gb bara sådär. Sjukt alltså.

Nu ska jag kirra dagens presentation av person, MALIN!

btw så har jag blivit utvald till att betatesta BDB-HD, vilket är kul men konstigt eftersom jag inte ansökte haha.


2 Polaroidbilder jag tog idag. Det var dimma och rosa solnedgång. Mysigt.


Dag 6: Liv

Liv 2008, 36 Bilder


linklinklink

Dag 5: Linnea

Världens bästa syster <3 Idag fick jag mitt vin av Anna, tack så mycket! Jag peppar inför jul och nyår!
Jag har dock en uppsats att skriva (har INTE börjat) tills på fredag! (skulle vara inne innan höstlovet, gör jag inte den nu får jag IG eller G i kursen). Jag. blir. så. matt. jag. orkar. inte.
Har ingen en uppsats som handlar om kina som jag kan få?

Linnea 2008, 42 Bilder


linklinklink

Dag 4: Klas

Klas 2008, 44 Bilder

linklinklink

Dag 3: Jonas

Jonas 2008, 35 Bilder


linklinklink

Dag 2: Isabel

Isabel 2008, 38 Bilder


linklinklink

Sunrise, Sunset

Jag gick en promenad i skogen imorse. Den gjorde mig kall men lycklig.
Dag 1: Ebba

Idag tänkte jag börja att presentera mina snygga vänners år i bilder. Jag går efter bokstavsordning.

Ebba 2008, 41 bilder


linklinklink

S¡ESTA!

Yes! Jag fick en 445 kr-biljett. De tog slut på mindre än 5 minuter (eftersom siesta är så snåla att de endast släpper 200 st :s)
Jag är glad och kan konstatera att jag får alltid som jag vill när det gäller att köpa saker på internet. Har nästan aldrig förlorat en auktion jag har velat ha haha. Vi ses där? :D

Jag har klippt mig idag btw. Det är kort.Åh jag har ju så roligt.

Nyss var jag superirriterad. Nu är jag glad! Jag älskar när man kan ta ut alla ens aggresioner på en person, det är så underbart.

Det var nämligen så att oskar var inne på min bilddagbok för någon dag sedan, jag blev arg och gick in på hans. Den är fyllt av fula bilder på honom själv, jag blev så road att jag var tvungen att skriva lol. (hehe) Sen har han försökt "krossa" mitt självförtroende med små fina gästboksinlägg, och nyss tog jag ut ALLA mina aggresioner på honom och påpekade hur extremt äcklig han var och allt som är fel med honom. Det var skönt och roande, jag tror jag ska fortsätta med det i framtiden! (han förtjänar det så otroligt mycket!)

A Song To Pass The Time

Jag tog några bilder till rörelseuppgiften på ebba. Inte den mest kreativa idén, men det ska vara klart imorrn så. Har galen beslutsångest, hjälp mig.


When The President Talks To God

Åkte till Liv och hämtade min kamera. Stannade där några timmar, sen skulle liv till skolan och ha matteprov. Jag skulle ta bilder till rörelseuppgiften, så jag skippade första bussen som liv tog för att ta panoreringar på bilar. Det var askallt, och nästa buss bara körde förbi mig. (:@) Nu ska jag snart till liv igen, signe åker till las palmas imorrn så vi ska träffas allihopa ikväll.
Trees Get Wheeled Away

Bilder från liv i söndags.Well Whiskey

Bilder från i fredags när vi julbakade hos siggy.
antons och hans kompisar hängde med oss på kvällen. vi lyckades pricka emolooken rätt bra måste jag säga haha.

Fight Club

Jag vet att den är gammal, men jag såg den nu för första gången. Sjukt intressant film. Se den.

Jag kanske börjar fatta tycke för filmer igen. Vi får se.

A Perfect Sonnet

Idag kom pappa hem från usa! det var trevligt! pontus hämtade ut sina analoga bilder också, jag var med på tre st! hehe. Två av dem såg jag väldigt emo ut, och en var cleean. Haha.

Ikväll har jag pluggat lite matte, annars väldigt ohändelserik dag. Imorn tänkte jag få tillbaka min kamera av liv så jag kan göra klart fotouppgiften!

I've Been Eating (For You)


idag har jag chillat med liv, soft!

Milky Way(tokina 11-16/2,8)

Why Sting Is Such An Idiot


Mitt nya objektiv är underbart. bl 2,8 + vidvinkel lixx!! och kolla skärpan! och skärpedjupet!

Milk Thistle

Jag har på senaste tiden insett att liveinspelningar är väldigt underskattat! Jag har också hängt på Bright Eyes-forum, så nu har jag alla låtar conor någonsin framfört, med alla hans band förutom Commander Venus. Väntar lite innan jag ger mig på det så jag har lite tid att lyssna på allt annat nytt.

Har gjort en header också. (syns den inte, högerklicka och tryck uppdatera.)

Dagens bästa citat (roligt roligt)

Idag har jag haft en väldigt rolig natrkunskapslektion! En viss klasskamrat droppade fem väldigt underhållande kommentarer, tänker inte nämna vem men kommentarerna var som följande:

(Läraren pratar om jordens histria och hur det såg ut från början osv)
Citat 1: "Men hallå borde inte jorden vara jätteliten nu, vi har ju bombat bort en massa"

(Läraren pratar om gravitation)
Citat 2: (från en annan tjej) "Varför fick vi sånt för?"
Svar: (från den första tjejen) "För annars skulle vi ju flyga iväg!"

(Läraren pratar om vad solen består av för ämnen)
Citat 3: "Men om man har en stor burk, kan man inte stoppa in de ämnena och göra en sol?"

(Läraren pratar om att man ska vara rädd om jorden)
Citat 4: "Men hallå, kan man inte bygga en ny planet?"

(Läraren pratar om typ kisel-någonting i Kalifornien)
Citat 5: "Är det inte där de skulle bomba? De där två tornen?" (Hon syftar på World Trade Center)

Jag tyckte iallafall det var väldgt roande, hade mkt svårt för att hålla mig för skratt hela lektionen. Förstår inte hur man lyckas med dessa kommentarer alltså! haha.

Method Acting


(polaroid)

I himlen ska blir vår dödklart fixat perfekt

Klart, fixat och betalt. Mina kompisar ska också köpa nu, eftersom det kostar 495 istället för de 795 det kommer kosta när 495 krs-biljetterna är slut. NI. SKA. MED!

Running Up That Hill

Idag har varit en bra dag. Det började med Matte C (kanske inte så kul iofs, speciellt inte när alla andra är lediga). Sen åkte jag och Malin ner till vår gamla APU-plats där vid hittade Pontus. Tillsammans gick vi och två som jobbar på brandstationen på lunch, de bjöd! Åhléns buffe är underskattad måste jag säga. Sen kollade vi in den nya gallerian och blev lyckliga för att den var fin och fräsch.

Efter det gick vi mot brandstationen igen och jag tog de sista bilderna till journalisterna.com. Stig berättade att jag skulle få 980 (!!) kr för mina bilder som jag tog till honom tidigare! Och om jag fattade det rätt skulle jag få pengar för bilderna till journalisterna.com också! Det innebär att min ständiga fattigdom är över, eftersom jag också får 1000 kr för jobbet jag gjorde i helgen! Framtidspiloterna ni vet. Grymt grymt grymt.

Möt min nya kompis

Blev underbart glad idag när jag kom hem, Mamma har gjort en paj som jag strax ska värma, och mitt nya objektiv har kommit!! Ett finfint Tokina 11-16/2,8 <3 Vidvinkel är grejen. Köp mitt gamla för 3000 kr!RSS 2.0