All I Want For Christmas Is Polaroid Film.


Jag har precis konstaterat att allt jag vill ha i julklapp är polaroidfilm. Så jag tänker mig att jag får typ 200 bilder :) Det blir nice. Allt annat i livet suger just nu, jag har pluggat hela dagen för att få fram 5 rader i ett dokument och typ 5 mattetal. Jag missade bowlingen, och jag missade den första gången på ca 1 månad som någon av mina kompisar någonsin vill umgås med varandra, och förhoppningsvis mig också om jag hade varit där.
Jag blir arg på att jag alltid lyckas tima så jag missar asroliga saker. Istället har jag suttit ensam hemma och saknat alla och haft konstant ångest och varit nedstämd för att inte jag kunde umgås med mina kompisar, för att jag inte kan åka till berlin, för att jag har så överdrivet mycket skolarbete att göra överlovet och för att det här antagligen kommer bli det sämsta lovet jag någonsin varit med om. Jag vill skjuta mig själv just nu.

Vill stanna hemma imorn också eftersom jag har en sjukt världelös dag i skolan. Men jag måste dra till skölan och hitta marre back för att få en massa jävla lektionsanteckningar från den äckliga jävla matte c-kursen, som jag verkligen har tappat all min kärlek till.

btw så här ser mitt skolkort ut iår. Jag blev inte missnöjd, men jag ser inte ut som mig själv! och mitt hår är rödblont av någon konstig anledning.
(större format: http://i168.photobucket.com/albums/u186/Offoff/klazzen.jpg)


peace
faktiskt ganska olik dig! men snygg
du såg hård ut
galet ball kille!

AKA

WWW

TXT