N'en parlons plus


Hey. Fan va skönt det är med lov måste jag erkänna, gick och la mig igår och tänkte fan skola imorrn (även fast det är söndag idag). Sen så gick det upp för mig att jag inte har skola på 1 vecka, och sen kom jag på att det är ju 5 veckor!! Sååå skönt.

Fredagen var asmysig hemma hos bellan med lövely ppl. Resten av helgen har varit soft även fast jag har suttit isolerad i köket och pluggat matte hela dagarna. Idag gick det dock sämre med matten, har inte kommit någon vart alls eftersom alla tal bara har cuttat mig i facet av dryghet. Fan va jag längtar tillbaka till alla lätta tal som var gårdagen. Sen så har jag laddat ner tower bloxx till mobilen, det hjälper ju inte pluggandet precis.

Måste berätta om en dröm jag hade för någon natt sedan. Jag satt och väntade på bussen vid ebba, med någon jag inte kan minnas vem det var. Sen så kom det en skåpbil och stannade, och ut kliver två baltiska män. De börjar montera en bomb på hållplatsen och jag stirrar på dem. Jag blir dödshotat, men sen helt plötsligt tar en av dem fram 3 kameror. 2 med gigantiska objektiv och en med ett lite mindre obbe. Innan de baltiska terroristerna/fotograferna drar så tvekar han om han ska ge en kamera till mig eller inte. Det slutar med att han lämnar en Nikon D200 till mig och kör snabbt därifrån. Fedt skum dröm, och ack så ointressant läsning. Förlåt för det.

Nu ska jag äta, lyssna på bloc partys nya skiva, spela tower bloxx och plugga matte. cya


ehhhhhhh läskig dröm :S
vart laddade du ner tower bloxx, svara på min email tack! :)

nattta@live.se

AKA

WWW

TXT