Sunrise, sunset, you wake up then you undress, it always is the same. The sunrise and the sunsets, you're lying while you confess, keep trying to explain


Let's make some music, make some money, find some models for wives.
Awake On A Train


Sthlm

Stockholm var jättemysigt, som alltid. Jag och liv bestämde mig för att åka hem idag istället :) Fett värt tänkte vi. Fast jag läste när jag om hem att moa hade bjudit in mig till hennes födelsedagsfest, (som är ikväll) och DET skulle varit sjukt kul. Synd att jag är så klantig som inte har internet i sthlm bara. Men ah jag får träffa henne en annan gång :((( Men tack för en fin resa liv!Polaroider från idag.Lycka

Jag och liv drar till sthlm i eftermiddag. Det enda som suger med det är att jag inte kan chilla med mattiz som vi hade planerat :( Men det får bli en annan gång :D Hejdå!

Pieces of WhatPolaroid


YES! Första polaroiden från min sx-70 som har kommit ut perfekt exponerad. Har nog listat ut var man ska ställa exponeringshjulet nu :) Måste tillägga att nya iTunes är wonderful!

Stockholm!

Mums. En överdrivet överdrivet överdrivet bra konsert som jag till och med grät till (mest på clocks och fix you), lite mörn, alkohol, mycket shopping, mycket mycket mycket gå på stan, två trevliga tyskar, glada känslor, överlyckliga känslor, nedstämda känslor, skitdeprimerande känslor, ett grått sthlm, ett soligt sthlm, pizza hut-buffé, ellas spelning, fika, en lugn olof när vi var hemlösa, två nätter med bara lakan som täcke, bullar, cookies och framförallt jättemkt skitbra folk. Men mums på att vara hemma igen säger jag ändå!

Inköp:Skjorta, tee, kofta + tee = nöjd oliz

Coldplay + Sthlm + Hela Falun.

I princip hela falun kommer befinna sig i sthlm denna helg för att se på coldplay. Vi ses där. Och om inte. Synd.
Kommer hem på söndag!

Graf.

Fick illustrera resväskor idag <3 Lite tufft att få in allt i annonsen bara.

Mmmm skabb <3

Mmm idag har varit en underbar dag. Gick upp 10. Eller snarare vaknade 10, och gick inte upp. Har inte klätt på mig på hela dagen, har legat i sängen och kollat på lost till 5 eller något, gick endast från sängen för att hämta ner mat 2 gånger. Efter det har jag suttit vid datorn eller ätit. Mmmm. Har haft asfett hår också, och nu sitter jag fortfarande i kalsonger och tshirt och har precis skaffat mittbena för att bli ännu äckligare. Joy <3

Fotografier.I Will Be Grateful For This Day

Åh hur kan någonting vara så bra. Jag blir extremt sentimental av bright eyes, musiken bara frammanar alla mina känslor, bra, jobbiga, roliga, underbara, deprimerande. Alla känslor som finns i hela världen är inbakade i hans texer och hans musik. Åh. åh. Och snart är det sthlm med ebba, känner på mig att vi kommer ha det sjukt bra och sjukt kul. Hon är verkligen en underbar tjej alltså.

Polaroids.

Grafisk Kommunikation. Igen. Igen igen.


Hahahhahaha varför gör vi så fula annonser alltså.

Mysig dag

Slutade 11.20 idag, drog till blge, kom till falun efter 4 onödiga timmar, fikade med klas ebba och mattiz (mista kakan någonsin för 30 fakking spänn!!!), mattiz drog med till mig och bakade kladdkaka, vi sjöng brittan hela kvällen, spelade bubble någonting på facan, jag åt ihjäl mig på kladdkaka, åkte INTE till det övergivna spökhuset, jag sitter nu ensam men mätt i mitt rum.

shake it like a polaroid picture.

Sanningen är att, nej, polariodbilder ska INTE skakas när de är nytagna! De kan förstöras då haha.
men allmänt då; Ja! Dagen har varit bra. Hur kan folk klaga på måndagar? Bästa lektionerna ju! 3 timmar graf, 3 timmar foto och 1,5 timme multimedia! (Nej jag är inte ironisk signe, det är grymma lektioner hehe).
Och ja. Sen när jag kom hem fick jag reda på att mitt filter, som jag beställde alldeles nyss från usa, hade kommit! 4 dagar, varav två helgdagar. INSANE! Så jag laddade polaroidkameran och en promenad på 2,5 timmar resulterade i EN bild. Haha.


Ny bild, kom igen, en 1:a på den första polaroidbilden? Grymt? Ja.
Tog den blåa för någon vecka sedan.

Polaroid SX-70 Alpha 1 Model 2

Har ju glömt att visa er min nya polaroidkamera!


K/Half Noise

Åker till liv strax och flyr från verkligheten.Den kvällen var mysig. Länge sen jag träffade mattiz och anna. Ska träffa mattiz typ imorn! Och så ska ebba och jag såklart ha en tekväll och en kriminalarkväll! Så då har jag en del att se fram emot.

ninetysix minutes. ninteen songs. one thousand thoughts. And I'm home.

Gick från stan hem. En promenad var behövande, att gå mot ett mål kan dock kännas jobbigare än motsatsen. Men jag behöver tid för mig själv för att få bättre självinsikt och förstå hur andra tänker. Blandade känslor idag.

Tha matchande gang.

Hihi orka. Jag, signe, jonas, liv och anton hade rutiga skjortor, alla fem, idag, samtidigt. Sjukt fult haha.

Och serri, hur kan musk vara såhär mysig?! <3

Upprepning av grå tisdag.

Vaknade av en väckarklocka som ringde i minst 1000 decibel hos liv, missade nästan bussen. Förstod ingenting av någonting på hela förmiddagen, som förövrigt var läskigt lik förra tisdagen. Hade kultur och vetenskap över gränserna på hbo, åt med alla mina kåmpizar, sen hängde jag med dem tills deras lektioner började. Då var jag precis som förra tisdagen virrig och borttappad på en skolan jag inte går på. Gick ut genom samma dörr som förra veckan, för att upptäcka att vädret är precis lika som förra veckan. Grått, väldigt duggit och kallt. Sooooft.
Sen åkte jag in till stan, försökte köpa en skjorta för att märka att koden till mitt kort inte fungerade. Soooft. Gick till en bankomat och försökte ta ut pengar, men nej. "Fel kod". Gick upp till signe och kollade upp min nya kod. Försökte sen på 3 olika bankomater ta ut, men nej. Tekniskt fel. Soooft. Gick tillbaka till affären, och som tur var så var han i kassan snäll och lät mig handla utan kod och leg haha.
Sen åkte jag och poppelicious till blge och kollade i massa second handizar och lite på kupolen.
Lite smått seg dag. Men mysigt att vara med pontus.

Hittade lite godingar på min förra mobil idag hihi <3<3<3<3 nostalgi <33

RSS 2.0