In my secret drawer, in my pockets deep, you will find the reasons that I can’t sleep. And you will still want me, but will you still want me?

Idag. nu har skolan har börjat, sista sommarlovet någonsin har gått förbi. jag har mindre tid till både fotografering och bloggning, hoppas ni kan stå ut med uppdateringar liite mer sällan.


jag älskar den översta bilden. så enkel, ändå så makalöst snygg
äntligen äntligen äntligen en fotoblogg värd att följa! tack!
älskart
Sjunde bilden var helt magisk. Tjejen är ju en riktig skönhet :)Grymma bilder !
älskar ljuset!
wow wow wow wow!!!!
Åh du tar sådana underbara porträtt.
bilderna är otroligt fina!

Nydelige bilder :) Virkelig!
så sjukt fint ljus!!
NEEJ!! vi står inte ut!!
SV: Tack så väldigt och hjärtligt! Och verkligen, analogt är skiten, är både roligare, snyggare och mer spännande än digitalfoto. Dessutom finns det inget digitalt som slår slutarljudet i gamla analoga kameror! Dina bilder är helt grymma de med. Thumbs up!
men åh så fint! som alltid då alltså... men jag har en fråga, hur mycket redigerar du dina bilder? :) pusssss!
snygga bilder som vanligt!
SV: nej jag har ju inte det! Och det egentligen enbart på grund av priset och att det är svårt att få tag i film osv. Men jag förstår att man fastnar när man väl har börjat, konceptet är jäkligt nice och har ju sånt otroligt potential. Såg ett gäng av dina från Paris(?) bla, otroliga!

Själv har jag dock gått ned mig lite i lomography-träsket. Har en fisheye-kamera som får hänga med ibland och har precis skaffat en Holga som jag fotar första rullen på i dagarna nu! Är spänd på resultatet(många andra har ju lyckats väldigt bra med den lilla plastkameran).Och på begäran har jag nu lagt upp ett gäng bilder på flickr. Blir verkligen sjukt glad av så fina komplimanger, tack tack och jag kan inte säga annat än detsamma!
WOOW! Du är grym på att fota! :D
woow, har tjejen med långt brunt hår en blogg man kan få en länk till?

underbara bilder <3
helthelthelt otroligt.

jag älskar.
Andra bilden berör mig. Han ser så allvarlig ut. Typ livet är ingen dans på rosor. Göt mig ledsen, men jag tycker det är vackert.
men va jag gillar alla bilder,, dom säger verkligen något varenda bild, nu har du fått en till beundrare som kommer att kika in då o då,, å kanske får man tips här, för jag försöker ju få till lite bilder själv.,.

mvh carina

AKA

WWW

TXT