I never planned on this but its the way it goes


Jag hade en väldigt intressant upplevelse inatt. Jag vaknade och kände mig väldigt pigg, vilket var väldigt drygt eftersom klockan var 4 på morgonen. Jag tänkte att om jag täcker över lamporna som blinkar från skrivaren, så kanske det blir lättare att somna om. Så jag går upp, täcker över, sen ställer jag mig där. Kollar ut över mitt rum. Sedan helt plötsligt; PANG!!

Jag hade somnat, stående. Ja. Helt seriöst. Jag vaknade av att jag ramlade, kolliderade i golvet, slog i höften och ena armen, ashårt. Lyckat!

Men det är rätt roande, hur man lyckas somna när man står upp.


jag sätter mina slantar på att det var ett blodtrycksfall.
jag tänkte också det först! men det som är konstigt är att jag var inte yr alls innan och synen svartnade inte, som den brukar göra när jag får blodtrycksfall! så jag håller på somna stående. det låter roligare också hähä.
Haha du får nog överväga att stanna i sängen nästa gång
Hahahaha, så kan det gå!
haha oj :(
HAHAHAHA SKRATTAR HÖGT. fan vad synd att jag inte sov inne hos dig i natt, jag hade dött av skratt hahahaha kan sååå se det framför mig fan vad fuuuult hahaha
hahahahahhaha fan vad grymt olof! :D:D::D jag vill också!
haha så kan det ju vara!
OMG! fan vad coolt!

ja du får ändra min design men jag tycker inte om att bara ha den vit, kan du inte typ lägga in liter bilder eller nått på mig?

<333

AKA

WWW

TXT