/////the seventies


Oh, vi hittade en gammal polaroidbild från 70-talet på Mamma och Pappa!! Blev så lycklig <3 Är avundsjuk på film-typen också, det är Time Zero-film som slutade tillverkas 2005.


Men man kan ju köpa sx-70 film blend och köra i sx-70 kamerorna. Funedrar på att göra det till min, ska tydligen bli samma resultat.
God damn vad du e lik din pabbi! det är ju galet!
Fast sx-70 blend finns väl inte heller kvar längre? Jag använder 600-film till min sx-70, med ett ND4-filter går det finfint!
Alltså, det finns ett litet företag i Österike, om jag har rätt, som tillverkar den ibland.Här kan man iaf köpa filmen!:

http://www.sx70blend.com/Kostar ungefär samma som 600 film men+frakt.
Ja jag har sett det, men om man klickar sig vidare till "köp" så finns det ju inte kvar? Hur mkt betalar du per paket för 600-filmen btw? polapremium.com är en bra sida btw, massa film och kameror osv.
gulligt!
Men jag har lyckats klicka mig fram och nästan köpa film(men sedan ångrade jag mig för jag hade för lite pengar). Så det ska gå!Jag betalade ca 930 kr för 40 kort på fotokungen.se. Jag har vart inne på den där sidan förut men aldrig vågat beställa. Såg nu att de hade filter till sx-70 så nu slipper jag köpa en ny polaroidkamera! :D
whaaat, galna priser!! Jag är glad över att jag upptäckte det så tidigt iår, så att jag har lyckats få min film billig (först 590 kr för 6 paket, sen 1200 kr för 10 paket och till sist 3600 kr för 30 paket.)
SERIÖST????????

Jag känner mig grundlurad(och lättad).

Åh men vad härligt, kan jag äntligen fota med gott samvete till plånboken! :D
Haha alltså det är inte lika billigt längre, men fotfarande billigare.. 1530 för 100 bilder inkl frakt: och eftersom det är från UK så är det ingen tull! film från amerikanska ebay brukar vara billigare, men frakt+tull är asdyrt.Men sök på ebay.co.uk efter polaroid 600, så kommer du hitta bättre deals än dina! haha :)
Jag hittade också en gammal bild på mina föräldrar..jättefint! Funderar på att tatuera över min gamla bleka fågel med dom ist:-)
aaaaaaaaaw

AKA

WWW

TXT