So the neighborhood is dimming as I smoke on the porch.Analoga fisheyebilder. jag ska hämta ut en rulle till imorgon, det blir spännande.

So that's how I learned the lesson, that everyone's alone. And your eyes must do some raining, if you're ever gonna grow.CONTRAST//AND//COMPARE
090320-090323\\\I never learned what I understood

Bilder från förra helgen i Skåne med Ebba. Det var en fin resa.

+++Thursday+090319Nu har jag kört med lite felskivor och så, så datorn fungerar för nu. De här bilderna är från förra torsdagen.

+overheated

Hej. Min dator har blivit överhettad och luktar bränd elektronik. Tror inte det blir bilder på några dagar till. Frustrerande, ja. Fast sen när den fungerar igen blir det många. Annars funderar jag på att ta med mig externa hårddisken till skolan imorrn och redigera där. Vi får se hur det blir.

Skåne var skitfint iallafall. Och ni har lyckats lämna många fina kommentarer på senaste tiden som jag måste tacka för :*

Nu ska jag äta och inte tänka på min trasiga dator.

Where you going to go with a head that empty?

Jag åker till Skåne med Ebba nu. Jag kommer hem på måndag med en fin bilduppladdning. Tills dess: PUSS!

Btw så finns 45 av mina bilder på en liten utställning på Dunkers Kulturhus i Helsingborg om någon bor i närheten. Jag svänger förbi imorrn, vi kanske ses där haha. Det är dock inte jag som har hängt upp utställningen, hoppas att den är fin. Har inte sett den än. puss.

Each time a curtain opens, sunlight pours in, a lifetime melts away.So nod you head if the plans have changed. Shake it, love, if they've stayed the same.


The kitchen is cold
But the coffee is warm
The sun is coming up
The day has just begun
And you are already bored.
You were the blue of the sky, you came after the storm. You were the switch on the wall, in the dark of the hall, that I'm still fumbling for.
Bästa söndagen på länge och bästa vädret på länge med grymt umgänge.

Motion Sicknesspolaroidbilder, rörelseoskärpa.

Laura, you were the saddest song. In the shape of a woman.


But where was it when I first heard a sweet sound of humility? It came to my ears in the goddamn loveliest melody.TIPS


Jag tänkte tipsa om passthepopcorn.org, en privat torrentsida för filmer, som just nu de närmsta 34 timmarna har öppen registrering. Den verkar grym.

Och när jag ändå håller på och tipsa kan jag ju berätta om mina favoritbloggar:

thenewkid.se
- Johanna är grym. Hon tar snygga bilder och skriver asbra texter. Verkligen något ni borde kolla in om ni har missat det hittils. Om man vill följa henne via bloglovin måste man söka på http://82.145.130.43/wpj/

radiohuvud.blogspot.com
- En till Johanna, även hon är väldigt duktig. Hon tar fina, mysiga bilder som dokumenterar hennes vardag. Hon har varit en av mina förebilder ända sedan jag började fota.

jagharenkompis.blogspot.com
/ ttt-truth.blogspot.com - Två bloggar som drivs av Evelina. jagharenkompis är endast foton, och ingen text. Hon är verkligen grym på att fota. Hennes mer vardagliga blogg, ttt-truth, har även den med massa foton men med text till. Båda är skitbra bloggar ni inte borde missa.

bellsibellsi.blogspot.com - Den här bloggen, som drivs av Isabel, är nog den enda bloggen jag följer som skriver långa inlägg med lite bilder. (Förutom mina närmnsta vänner då dvs.) Men hon skriver ju så underbart roligt! Det är verkligen värt att kolla in om ni vill ha rolig läsning!

Det är nog mina favoritbloggar bland de 60+ jag läser! Sen kan jag ju passa på att berätta att jag har startat en vardagsblogg, med i princip bara text i. Jag tror inte att den är särskilt intressant för någon, men tenminutedream heter den iallafall.

Ni får gärna ge mig tips om ni har lust!

And you think that I lie when I tell you goodbye.Det snöar löjligt mycket ute för att vara mars. Vi är lediga imorgon, det är grymt.

You can wear your new white shoes in the dirty afternoon.Tripped into a hole I dug every word, with my ear to the ground I loved what I heard.


Lover, anything you wanna do


The sunrise and the sunsets, you're lying while you confess, keep trying to explain.
RSS 2.0