We escape from the house as the day disappears from the sky, into night, we became what we wanted to be. Like a dream or a ghost

senaste dagarna har frosten infunnit sig. polaroider från igår + julia från någon vecka sedan. var tvungen att flytta mittersta bilden till detta inlägg istället för det förra. passade så klockrent där.


sjukt. fint.
Tänkte bara informera dig om att du har min favoritblogg.. med favoritbilderna. Så, nu vet du det.
så nedrans snyggt
helst sjukt snyggt! Speciellt porträttet, grymt bara!
Hej! Jag har nyss startat upp min nya blogg på http://haneys.blogg.se. Det vore kul om du ville titta in och säga vad du tycker om den! Just nu har jag en tävling igång som du gärna får vara med i! Ha en trevlig kväll!
Jag har sagt det förut och jag säger det igen! Dina bilder är fantastiska. Jag blir nästan lite kär i dom om man nu kan bli det i bilder...

Och även om jag vet att mina bilder inte kommer bli lika underbara som dina har du gjort att jag nu vill ha en polaroidkamera mer än någonsin!
svar: det är sant, 7 sidor :( jag går oxå nk b, det var tre labborationer i samma vilket är lite drygt och tar lite plats, fast de höll ändå ihop. det var diskussionen och slutsatserna som tog sån fucking plats.well det handlade om celler, och sen skulle man göra lite saker med dem typ, saltlösning och sånt.
sv: Ja det är ett rätt fint sådant, speciellt nu på hösten med massa gamla byggnader helt klädda i rött. De har även en massa jättefina parker i den lilla lilla staden! (och tack!!)
Vilka härliga färger!

AKA

WWW

TXT