Now I'm staring at the sun, waiting for it to explode. Because a day is gonna come, don't know when but it will come


Jag vill kunna lägga upp bredare bilder på min blogg. såhär brett vill jag egentligen ha (klicka). Men problemet blir då att alla stående bilder blir alldeles för stora för folk med små bildskärmar. hm. vad tycker ni?


avundsjuk på att du får till så många grymma bilder med riktigt bra kvalité, ljus osv.
wow, vilka grymma bilder.

är sjukt avis p dig.
jag förstår hur du tänker. Jag har samma problem. Vet inte riktigt hur jag ska göra heller, det blir ju lite jobbigt om man har liten skärm som du säger, men bilderna skulle bli häftigare för de med stor skärm. Men lite bredare skulle väl fungera? Även för de med liten skärm?
du kan ju ha dom stående bilderna lite mindre medans dom liggande bredare? :)

för mig spelar det ingen roll om du har stort eller litet.
Tycker du har en bra beredd som det är(600px right?). Annars blir fotona så frukansvärt stora när de står upp.Fotot med fåglarna var förresten riktigt fint :)jag tycker det är bra storlek på dina bilder nu! :]jättefina bilder som vanligt då =)

du hittar så bra ställen att fota på också.
Kör på ;)
grymt grymt grymt fina bilder olof!
Jättevackra bilder! Jag tycker om storleken som det är...
Jag hade samma problem när jag vill öka bredden på mina till 800 px! Jag löste det genom att placera alla mina stående bilder två och två, bredvid varandra. Jag tyckte det var lagom.
Orkar inte att du ska vara så bra på detdär med foto. Sen tycker jag folk fås skaffa större bildskärmar. (Sitter själv på pappas 24" iMac)
underbart
åh så fina bilder!

tycker inte att det är så hett att skrolla i bilder, så jag tycker att storleken du har nu på liggande bilder är bra, men de stående är lite för stora. men det är svårt det där, jag vet..
nu fick du ju lite rödhårigt till ditt portfolio ändå! =D
flickan på bilderna hade extremt fin hårfärg, blir ju väldigt avundsjuk här borta. och ljuset är fint som alltid, gillar solen. ser så höstigt ut. vackert!
Bonsoir, je m'appelle Manon. Tu sais parler francais ?
Bonsoir, je m'appelle Manon. Tu sais parler francais ?
Hej!

Hörru, tänkte fråga en liten grej. Jag försöker få till såntdära bildspel(GIF-animering). Minns att du gjorde ett sjysst bildspel innan någon festival i somras. Iallafall så vill det inte funka för mig. Jag gör i photoshop, sparar, klickar upp bilden som öppnas i webläsaren och funkar helt jättebra. När jag sedan laddar upp den på bloggen går det inte alls.

Vad gör jag för fel? Den syns bara som en vanlig bild.Supertacksam för hjälp! Skulle vara så megabra med ett litet coolt bildspel sådär.Du tar fantastiska bilder.Greetings, Sofia
åh, jag älskar dina bilder och ljuset du fångar så bra!
Manon: Bonsoir. No unfortunately I don't speak Freanch. I'm gonna learn some day though!
å, dina bilder är drömmiga.
Ok, I can teach you to speak French if you want, with pleasure ! Let's say I am attracted by your country, and I'd like to know a little more..
jag tycker att det är bra som det är nu!
Manon: That would be nice, but I can imagine it's quite hard to learn from someone over the internet! Okay, then I can tell you that I'm very attracted by your country (assuming that you are from France haha.) Don't you have an e-mail or blog or something?
I have an old address "msn" I use as e-mail: manonus22@msn.com

So I leave you add me, I think the best way today to discuss with people from other countries is "msn". I think we should cope with that!
sp himla vackra bilder
vilka underbart vackra foton!
dina bilder är alldeles fantastiska! precis som vanligt. (:
Mycket snygga bilder!! Det var ett par jag gillade extra! Den översta är jättefin och den sista är grymt fin! En fantastiskt vacker modell och fint redigerade bilder! Härligt att ha hittat hit! :O))
jag har liten skärm men det funkar bra, kör på stora bilder.och du har jätte vackra bilder verkligen!
bild nummer 7, 11 och 14 är alldeles underbara. Ljuset och stämningen och allt. Wonderful.
wow vilka fina bilder, och vilket underbart hår tösen på bilderna har :D
wow, dom har bilderna var helt kanoner. älskar ljuset, modellens poser... grymt snyggt
jag har 13 tum och jag tycker inte att det är litet alls, jag har så stora på min blogg, tror jag.
Snyggt olof!! Gillar den tionde bilden nerifrån, lite oskarp men ändå inte. eller nåt. snyggt iallafall!

AKA

WWW

TXT