I hear the minutes tick their songs, you should grab that hand and learn how to hold on to something, just laugh at the ending


eeeeeh cool den första bilden är värsta lik några jag tog på asken innan! till och med i redigeringen osv. lol. fast såklart snyggare. ps vill se bilderna från igår cooling
åh underbara bilder, demn första är min favorit.
alla dessa häftiga miljöer du hittar alltså!

wow
Jag älskar den första bilden, den är magisk!
åh, ärlsar dina bilder:)!

tjenare tjenareJo jag marknadsför just nu min blogg för att flera ska hitta min blogg, och jag skriver inte om mitt personliga liv bara ( som dom flesta ) utan jag designar bloggar gratis och ja jag har ca hundra beställningar så nog går det bra men vill endå att flera ska hitta hit, så undrar om du skulle kunna skriva ett inlägg där du tipsar om att jag designar bloggar gratis och ger bloggtips eller om du kunde länka mig i din blogg eller så i menyn?Om du gör något av det och säger det så lägger jag gärna till dig i min rekomendations kategori i bloggen! ( du får gärna rösta om vad du tycker om min blogg.. vore kul att få lite åsikter.. du röstar på mitt bloggbetyg på den runda knappen med stjärnorna som finns en bit ner i min meny )förlåt för att jag störde med en reklam kommentar, men vore kul om folk fick se att det finns en blogg som gör gratis designer för att hjälpa små bloggar m.mHa det. // robin hood.
fan vad snyyyyyggt seriöst
Jag gillar verkligen bilderna, det lite halvgråa över dom :D
Rysligt vackra bilder!
Vackert vackert =) Gillar speciellt första, så härligt ljus och färgerna är underbara.
Jag måste bara säga att ALLA dina bilder är helt underbara!!!
Virkelig fine bilder!
wow!
hvilken fin plats. vackre polaroider under
Meeeeh, Ooooolis, klart du kan bo med mig! Flyttar bara uppat gatan mot marknaden, inte alls langt att ga eller nagonting. AWESOME AZZZAEH! Peppar som fan pa Fever, kommer bli bast nagonsin. Tankte skaffa en ny madrass for gaster och sadar + nya stallet har fetaste takgrejen som man faktiskt far ga pa. OMGZ!!!!!!!!!!!!!111111111111111111 Fototillfalleeeeen liks. SES SNART JU NASTAN I ALLA FALL! GAaaaELELELLELTTTT!
Alltså. Allt här är så fint att jag inte vet var jag ska kommentera. Att kommentera på alla inlägg verkar ju lite stört.

AKA

WWW

TXT