Make A Sound
I took some photos for the band Make A Sound (click for myspace) a while ago.


Grymma bilder ols, verkligen!! det vore nice om vi kunde ta våra snart, typ i veckan för sen drar ju daniel och är snygg i paris i några veckor (modelljävel!!!! hehe)
Nest nederste bildet - WOW
Sjukt snygga bilder! Skulle gärna sett dem stå i de jättestora fönstrena istället för nedanför. Hade varit fränt! ;D

Älskar hur ni använder möblerna i bilderna och hur ljuset ligger på!Det är magasinet i Falun, va? Jag fotade där under någon mässa och lånade en skitkamera från skolan. Ljuset var helt perfekt, så jag önskar jag hade haft en vettig kamera som faktiskt ville fotografera med högre iso än 200. :( Min kamera låg hemma i Borlänge när jag fick uppdraget att fotografera där.
Skikkelig fin serie! Elsker bilde nummer tre!
skitsnyggt!!!
Grymt snygga bilder!
sjukt snygga!
ah jag vill bara inte att den ska stå tom, känns så fel. (blir dock en bra gästbloggare i så fall, inget halvdant liksom)

marocko (!!!) ska bila ner dit med familjen och sedan åka runt till olika städer, typ marrakech, casablanca och rabat. har gjort det en gång förut och det är bäst.
vi får se!

är lite efter och har aldrig sett satc så ahh, ska göra det snart! filmen babel är ju typ också inspelad i marocko. atlasbergen tror jag det var! var där förra gången så jag kände igen mig där, urbra.
Gaaalet bra! Sjukt häftigt ställe!
sjuukt grymma bilder!!
Snygga bilder, sjyst lokal, härligt ljus.
sv: thankk you darling
fint!älskar din blogg!
Hur kommer det sig att bara du kan fota så magiskt mirakulösa bilder och inte jag? IT'S NOT FAIR
Wow,älskar ljuset i dina bilder! Imponerande!

AKA

WWW

TXT