India Day 5: Chilianaula, Uttarakhand

6th of October, Chilianaula


verkligen vackert!
finfine bilder :)
så himla fint .
wow, du är så bra!
Jag tycker verkligen du tar fantastiska bilder!
Alltså sista bilden är hjärtskärande vacker! Du är så fantastiskt duktig!
du skulle nog kunna få världens fulaste människa att bli vacker på bild
Alltså dina bilder är helt fantastiska. Jag ryser lite.
Du tar verkligen underbart fina bilder!
beautiful photos and blog!

Compliments...http://damncreativity.blogspot.com/
beautiful photos and blog!

Compliments...http://damncreativity.blogspot.com/
Fotograferar du inte lika ofta nu eller? Saknar alla inspiration jag fick av dig och dina tidigare bilder. Fast jag menar såklart inte att du blivit sämre. Men jag vill se mer och oftare? Du är grym.
Helt underbart!
Hei! Jeg er skribent i det nye nettmagasinet, bloggermagasinet.com, et norskt nettmagasin om blogging og andre sosiale medier. Jeg lurte på om det går greit at jeg skriv om din blogg, under "anbefalte innlegg" og låner et bilde fra dette innlegget? :)
Jag är ledsen om du ser detta som reklam men jag vill bara tipsa om att jag har en tävling på min blogg i samarbete med SUMOpix så man kan vinna ett presentkort (rabattkod) på 300:- att köpa canvastavlor för.

Du behöver bara svara på en enkel fråga :)
SV: Jag förstår dig, har ingen tid alls typ. Gud vad kul att resa runt sådär. Bilder jag verkligen gillat som du lagt ut har t.ex. varit

- alla på ebba i ödehus etc

- och de vid sjön var ju fantastiska, alla vid sjön ungefär!

- de på dina vänner som satt och rökte i kvällssolen på några bänkar, vet inte om du vet vilka jag menar men ja... (Tror det var de här! http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs014.snc1/4487_88716958735_634238735_1996243_1074645_n.jpg)- dina festbilder är alltid snygga och kul att titta på

- polaroider

- porträtt på dina vänner etc, eller dig själv.du har inspirerat mig 1000-tals gånger, jag och rick visa bilderna du tagit på ebba vid sjön med blixtar och sånt, hela fotoklassen älskade dom!Hoppas du hänger med lite nu då, haha blev ju en del.

Det var så kul när du uppdaterade ofta.
åh vad ironiskt. men ja säg till lite innan så fixar det sig (såvida jag inte har något superstort prov coming up... vilket i och för sig är ganska ofta..).

AKA

WWW

TXT