NO MORE LONDON/HIMALAYA/STOCKHOLM

Hej! Jag skriver ett inlägg på Svenska. Jag beslutade mig för att flytta hem från London i fredags och åka ut och resa istället. Så i övermorgon flyger jag till Himalaya och har det gött och tar en massa bilder!! Jag är borta en månad, men jag har förberett tre inlägg i veckan till er med bilder.

Efter jag har kommit hem så ska jag nog flytta till Stockholm! Jag behöver då boende, gärna på södermalm. Så om ni vet någon som har en etta eller två att hyra ut till mig och eventuellt en kompis från och med november/december/januari så maila till olofgrind@hotmail.com så kan jag berätta mer om mig själv!! Om ni har ett rum i en lägenhet på söder att hyra ut så blir jag gärna er inneboende också! maila maila maila!!

Ha det fint, vi ses om en månad!


There's fewer trees, windows, fleas. There's concrete on the lawn. There's people here but you are gone.


london

when the darkness finally swallowed him, was he calm and content or was he sweating in a struggle to keep breathing, ripping apart the sheets that dressed his bed, crying out loud for someone to help him and collapsing on his back all pale and dead?


light

We will transcend the insignificance of our existence.Anna Bo (Polaroids)

LondonI live here now

Well, once I gave a look to you but you never gave it back. So here I stand expressionless but my memories intact.
Some photos from the popaganda festival. I were only on the festival area two times, one to see belle and sebastian, and the second to see shout out louds. but it was a crazy fun weekend with lots of dance, wine and good friends. ps. I live in London now.

RSS 2.0